Menu Quartier Latin

MENU RESTAURANT QUARTIER LATIN

 

Entrée – voorgerecht

 

Beurre à l’ail fait maison € 3,50

Huisgemaakte knoflookboter met een mandje brood

- Homemade garlic butter with a bread basket

 

Salade Quartier Latin € 14,50

Salade van avocado, appel, palmhartjes en kalkoenham met frambozendressing

- Salad of avocado, apple, palm hearts andturkey ham with raspberry dressing

 

Tartare de saumon frais € 16,-

Verse zalmtartaar met kwartelei en zeewiersalade

- Fresh salmon with quail egg and seaweed salad

 

Pâté gibier € 12,50

Huisgemaakte wildpaté met gekarameliseerde zilveruitjes

- Homemade duck-pate with caramelized baby silver onion

 

Crêpe avec mélange de poissons € 13,50

Flensje gevuld met ragoût van vis, uien, knoflook en oesterzwammen

- Crêpe filled with ragout of fish, onions, garlic and oyster mushrooms

 

Escargots € 12,50

1⁄2 dozijn wijngaardslakken met ansjovis knoflookboter 

- 1/2 dozen snails with anchovy-garlic butter

 

Soupe de jour € 9,50

 

Soep van de dag - Soup of the day

 

Plat – hoofdgerecht

 

 

 Tournedos sauce roquefort € 35,50

Ossenhaasfilet met roquefortsaus

- Beef tenderloin filet with Roquefort sauce

 

Prime rib Café de Paris € 29,50

Gegrilde Ierse ribeye met Café de Paris-saus

- Grilled Irish Ribeye with Café de Paris Sauce ( butter )

 

Filet d’agneau € 27,50

Lamshaas van de grill met grove mosterdsaus

- Lamb tenderloin from the grill with coarse mustard sauce

 

Suprême de canard € 26,50

Eendenborstfilet met portsaus waarin honing en tijm 

- Duck breast fillet with honey and thyme - port sauce

 

les Poissons

 

Poisson du jour

Vis van de dag - Fish of the day

 

Filet de saumon € 26,50

Zalmfilet met witte wijn truffelssaus

- Salmon fillet with white wine truffle sauce

 

Gambas à la Provençale € 29,50

Gebakken gamba’s afgemaakt met knoflook, peterselie en cognac

- Prawns topped with garlic, parsley and cognac

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groente, friet en aardappelgerechten - All our main courses are served with vegetables, fries and potato dishes. 

 

Extra bijgerechten - brood - salade: € 4,50 - Additional side dishes – bread – salad

 

Dessert – nagerecht

 

Mango Charlotte € 9,50

Mango charlotte, in amaretto gedrenkte lange vingers met vruchtenijs

- Mango charlotte, amaretto soaked ladyfingers with fruit ice cream

 

Profiterolles € 9,50

Soesjes gevuld met vanille-ijs en een warme chocoladesaus

Profiteroles filled with vanilla ice cream and hot chocolate sauce

 

Crêpe Quartier Latin € 9,50

Met vanille-ijs gevuld pannenkoekje in een warme sinaasappelsaus

With vanilla ice cream filled pancake in a warm orange sauce

 

Plateau de fromages € 15,50

Een kaasplankje - A cheese plate

 

Café français / Irlandais / Italien € 9,50

Koffie met Grand Marnier / Ierse Whiskey / Amaretto en room

 

Dessertwijn ‘ QL ’ € 9,-

Muscat de Beaume de Venise A.C.

 

- Dessert Wine