MENU RESTAURANT QUARTIER LATIN
Entrée –
voorgerecht
Beurre à l’ail fait
maison € 3,50
Huisgemaakte
knoflookboter met een mandje brood
- Homemade garlic
butter with a bread basket
Salade Quartier Latin €
14,50
Salade van avocado,
appel, palmhartjes en kalkoenham met frambozendressing
- Salad of avocado,
apple, palm hearts andturkey ham with raspberry dressing
Tartare de saumon frais
€ 16,-
Verse zalmtartaar met
kwartelei en zeewiersalade
- Fresh salmon with
quail egg and seaweed salad
Pâté gibier €
12,50
Huisgemaakte wildpaté
met gekarameliseerde zilveruitjes
- Homemade duck-pate
with caramelized baby silver onion
Crêpe avec mélange de
poissons € 13,50
Flensje gevuld met
ragoût van vis, uien, knoflook en oesterzwammen
- Crêpe filled with
ragout of fish, onions, garlic and oyster mushrooms
Escargots €
12,50
1⁄2 dozijn
wijngaardslakken met ansjovis knoflookboter
- 1/2 dozen snails with
anchovy-garlic butter
Soupe de jour €
9,50
Soep van de dag - Soup
of the day
Plat – hoofdgerecht
Tournedos sauce roquefort € 35,50
Ossenhaasfilet met roquefortsaus
- Beef
tenderloin filet with Roquefort sauce
Prime rib Café de
Paris € 29,50
Gegrilde Ierse ribeye
met Café de Paris-saus
- Grilled Irish Ribeye
with Café de Paris Sauce ( butter )
Filet d’agneau €
27,50
Lamshaas van de grill
met grove mosterdsaus
- Lamb tenderloin from
the grill with coarse mustard sauce
Suprême de canard €
26,50
Eendenborstfilet met
portsaus waarin honing en tijm
- Duck breast fillet
with honey and thyme - port sauce
les
Poissons
Poisson du
jour
Vis van de dag - Fish
of the day
Filet de saumon €
26,50
Zalmfilet met witte
wijn truffelssaus
- Salmon fillet with
white wine truffle sauce
Gambas à la
Provençale € 29,50
Gebakken gamba’s
afgemaakt met knoflook, peterselie en cognac
- Prawns topped with
garlic, parsley and cognac
Al onze
hoofdgerechten worden geserveerd met groente, friet en aardappelgerechten - All our main courses are served with vegetables, fries and potato
dishes.
Extra
bijgerechten - brood - salade: € 4,50 - Additional side dishes – bread – salad
Dessert –
nagerecht
Mango Charlotte €
9,50
Mango charlotte, in
amaretto gedrenkte lange vingers met vruchtenijs
- Mango charlotte,
amaretto soaked ladyfingers with fruit ice cream
Profiterolles €
9,50
Soesjes gevuld met
vanille-ijs en een warme chocoladesaus
- Profiteroles filled with vanilla ice cream and hot chocolate sauce
Crêpe Quartier
Latin € 9,50
Met vanille-ijs gevuld
pannenkoekje in een warme sinaasappelsaus
- With vanilla ice cream filled pancake in a warm orange sauce
Plateau de fromages € 15,50
Een
kaasplankje - A cheese plate
Café
français / Irlandais / Italien € 9,50
Koffie
met Grand Marnier / Ierse Whiskey / Amaretto en room
Dessertwijn ‘ QL ’ € 9,-
Muscat de
Beaume de Venise A.C.
- Dessert
Wine